چگونه یک فست فود یا کافی شاپ سیار راه اندازی کنیم

چگونه یک فست فود یا کافی شاپ سیار راه اندازی کنیم

در زیر اطلاعات خاصی را برای زمینه سازی لازم ذهنی مشتریان عزیز در اختیار می گذاریم ، و البته در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر خواهشمند است با بخش فروشگاه های سیار شماره 0935450339 از طریق واتس آپ ارتباط برقرار فرمایید :

خب ابتدا باید بدونید چه کسب و کاری را بش علاقه دارید و در اون مهارت لازم را دارید :

  • قهوه و

  • دم نوشها

  • نوشیدنی های سرد

  • عرضه غذای آماده بسته بندی شده

  • فلافل

  • جگرکی و کبابی

  • کباب لقمه

  • همبرگر و ساندویچ

  • پیتزا

  • سیب زمینی تنوری

  • بلال تنوری

  •  و . . . .

پس از انتخاب نوع کسب و کار  مورد علاقه خود  باید تحقیق کنید ببینید برای راه اندازی این فروشگاه چه تجهیزاتی نیاز دارید ( جدا از فروشگاه سیار ) مثلا :

  • سینک ظرفشویی تک لگنه یا دو لنگه و یا  . ..

  • میز آماده سازی غذا با چه ابعادی

  • میز سرو  غذا با چه ابعادی

  • کابینت محل ظروف تمیز

  • کابینت محل مواد غذایی خشک

  • سطل زباله

  • محل نگهداری ظروف یکبار مصرف

  • یخچال

  • گاز

  • بن ماری

  • تاپینگ

  • گرمکن

  • و . . . .

با کمی جستجو در نت براحتی می تونید تجهیزات مورد نیازتون را انتخاب کنید

بعد از مشخص شدن تجهیزات لازم است آنها را کنار هم قرار دهید و یا بعبارتی چیدمان کنید  اونم بر اساس ارگونومی کسب و کار تون در این چیدمان فضای پرت نباید داشته باشید و البته ما نمونه هایی را در زیر این مقاله برای اطلاع شما مشتریان بزرگوار آورده ایم.

نمونه پلانی مانند زیر بر اساس ابعاد مورد نظرتون بصورت دستی تهیه و برای ما به این شماره واتس آپ کنید 09372482212

 

پس از تبادل اطلاعات اولیه کارشناسان این شرکت مبادرت به طراحی نهایی بر اساس خواسته های مشتریان می نمایند .( این مرحله نیازمند صرف وقت توسط بخش مهندسی شرکت است لذا میبایست نسبت به قطعی بودن خرید اطمینان حاصل شود )

 

 

 

پس از مشخص شدن ابعاد و چیدمان حال لازم است به طرح معماری فروشگاه توجه شود . عوامل مهم در این زمینه عبارتند از :

  • بودجه مشتری

  • محل استقرار فروشگاه

  • نوع کاربرد

 

فروشگاه های ما در چند گرید طبقه بندی میشوند :

1- خود کشنده : که شامل دوچرخه ها و سه چرخه های موتوری و فود تراک ها هستند

2- یدک شوند : شامال تریلر ها یا کاراوان فروشگاه ها میباشند

3- گاری ها : بصورت دستی قابل جابجا شدن هستند

حال مشتری بر اساس امکانات خود یک گروه را مد نظر قرار میدهد . در هر گروه نیز فروشگاه ها در سه رنج زیر قرار دارند :

  • اقتصادی

  • لوکس

  • لاکچری

نوع متریال بکار رفته ، طرح معماری  و ابعاد فروشگاه ها تعیین کننده رنج های فوق میباشند .

مشتری از بین یکی از گروه ها و از یک رنج مدلی را انتخاب میکند در این حالت تقریبا محصول بهینه مد نظر مشتری انتخاب شده است حال لازم است انتظارات مشتری را در این مدل پردازش و محیا نمود .

 

 

آشنایی با گروه های فروشگاهی :

 

 

 

یدک شوند ها : بصورت کاراوان بوده و توسط خودری مناسب یدک می شوند .

نوع سنگین که با خودرو های شاسی بلند 2000 سی سی یدک میشوند ، این نوع بدلیل طول بالا قابلیت چیدمان بسیاری از تجهیزات را دارد .

 

فروشگاه ها در سه گروه اقتصادی ، لوکس و لاکچری تعرسف میشوند :

فروشگاه های سیار اقتصادی :

 

 

 

فروشگاه های سیار لوکس :

فروشگاه های سیار لاکچری  :

 

پس از آشنایی با گروه بندی و گرید بندی محصولات حال با برخی از تجهیزات آشنا شوید که لازم است مشتریان بزرگوار اینگونه تجهیزات را با مشورت این شرکت به سایر تولید کنندگان سفارش و در داخل فروشگاه نصب نمایند .

 

 

 

در لینک زیر مطالبی مفیدی وجود دارد که با یک کلیک براحتی میتوانید از آن ستفاده نمایید ( مانند استاندارد های بهداشتی ف مجوز ها ، قوانین و . . . مربوط به راه اندازی فروشگاه سیار:

خبرنامه مشاغل سیار

 

 

 

 

درباره ی karbary

مطلب پیشنهادی

سامانه صدور مجوز فعالیت مشاغل سیار

قابل توجه متقاضیان راه اندازی کسب و کارهای سیار ، برای دریافت مجوز فعالیت روی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *